Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BILK – “Next Weekend”

Rechtstreeks uit de buitenwijk van Essex komt het nieuwe drietal BILK aangestormd. Hun blend van rap, punk en indie klinkt veelbelovend en krijgt zelfs al een beetje gehoor van een aantal radio stations in hun thuisland Groot-Brittanië. Niet mis als je bedenkt dat ze tot op heden nog maar twee nummers de wereld hebben ingestuurd. Sol Abrahams (zang en gitaar), Luke Hare (bass) en Harry Gray (drums) hebben alvast weer een nieuwe (strakke) single voor ons klaar staan met “Next Weekend”.

“Next Weekend” straalt van het jeugdige enthousiasme en knalt meteen aan een hoog tempo door de luidsprekers. De verschroeiende mix van rappen op een punkmelodie heeft ons in een mum van tijd mee en het Britse accent van zanger Sol Abrahams maakt het nummer nog een tik authentieker. De thematiek van “Next Weekend” is bovendien heel herkenbaar: uitgaan en de volgende ochtend veel spijt hebben, maar het de volgende keer toch terug opnieuw doen. Die herkenbaarheid in hun teksten in combinatie met een strakke sound zorgen er alvast voor dat ze een heel breed publiek kunnen aanspreken. “Next Weekend” is dus een anthem die niet mag ontbreken als je graag uitgaat en die van BLIK alvast een echte ontdekking maakt.

Facebook

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BILK - "Billy Big Bollocks"

Het Britse BILK maakt al enkele jaren furore met hun unieke mix van punk, indie en rap. De rebelse houding van dit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BILK - "Love Is No Easy Game"

Een tijd terug pikten we het Britse BILK met hun single “Bad News” op, vandaag droppen de heren de opvolger voor deze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BILK - "Bad News"

Goed nieuws (geen slecht dus)! Na enkele maanden afwezigheid zijn de brutale Britten van BILK eindelijk terug met nieuwe muziek. Bovendien kondigde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.