Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Meskerem Mees – “Joe”

© pb fotografie

Amper twintig is Meskerem Mees, maar ze behoort nu al tot een van de grootste muzikale talenten van het land. Zonder nog maar één nummer te hebben uitgebracht, groeide ze al gauw uit tot een regelrechte sensatie. In december was de Gentse ook een van de winnaars van het gloednieuwe podiumconcours Sound Track en voor Humo’s Rock Rally is ze dit jaar een van de topfavorieten op de eindwinst. Ook producer Koen Gisen was meteen mee en nodigde Meskerem samen met haar celliste Febe uit in zijn studio, waar ze onbevangen aan de nummers konden werken. Het eerste resultaat is er nu al met “Joe”, een droomdebuut waarmee nu al duidelijk wordt dat haar een gouden toekomst te wachten staat.

“Joe” is een ontwapend debuut van de Gentse waarbij je vanaf de eerste seconden vol verbazing aan haar lippen hangt. Gewapend met haar intrigerende pure stem en haar akoestische gitaar levert ze een charmant en puur nummer af waar je rustig van wordt. De opname is mooi subtiel gehouden waardoor de kracht van het nummer nog beter tot zijn recht komt. Elke seconde is een streling voor het oor en door de spontaniteit word je ook nog eens vrolijk. “Joe” is een magisch begin van een grootse carrière!

Facebook


Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1332 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Meskerem Mees - "Seasons Shift"

Als je nog niet van Meskerem Mees hoorde, leef je wellicht onder een steen. De amper twintigjarige singer-songwriter veroverde met slechts haar…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2020

Nadat we jullie eerder al 25 fantastische Belgische albums van afgelopen jaar voorstelden, gaan we nu op zoek naar 30 heerlijke singles…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mooneye - "Bright Lights" (feat. Meskerem Mees)

2019 was het jaar dat heel Vlaanderen kennis maakte met Mooneye. De band rond Michiel Libberecht kwam in dat jaar als een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.