Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lady Bird – “WWW”

Wie onze site regelmatig bezoekt, zal de naam Lady Bird al bekend in de oren klinken. In 2019 waren ze nog een van onze ‘Grote Beren van Morgen‘, maar veel nummers brachten ze vorig jaar niet uit. Hun focus lag dan ook voornamelijk op het live spelen en dat deden ze ook veel in eigen land. De band mag ondertussen ook al gevestigde namen zoals Slaves en Sports Team tot hun grootste fans rekenen. Op 26 juni brengt de band eindelijk hun nieuwe ep Brainwash Machine Setting uit via hun eigen label Purple Stains. Een eerste smaakmaker is er nu al in de vorm van “WWW”.

Moderne punk met ballen, gierende gitaren en onuitputtelijke charisma. Het is een omschrijving die perfect past bij de heren van Lady Bird. “WWW” is weer een keetschopper van jewelste waarin de band ook nog met diepzinnige songteksten weet uit te blinken. “WWW” staat voor the Wicked War of West en over de media die ons brainwashen. Frontzanger Don Bird doet ons op “WWW” zelfs wat denken aan een kruising tussen Mike Skinner (The Streets) en Jason Williamson (Sleaford Mods). Lady Bird doet ons nu al uitkijken naar de rest van de ep!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1414 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lady Bird - "Infants"

Hoe vettiger, hoe prettiger. Het is een uitdrukking die we al eens graag gebruiken en op Lady Bird is ze meer dan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lady Bird - "Got Lucky"

Punk maakte de afgelopen jaren een verrassende revival mee in het Verenigd Koninkrijk dankzij bands als Slaves en Shame. In woelige tijden…
FeaturesInstagramUitgelicht

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2019: een terugblik

De muziekwereld is een snel evoluerende sector, waar niet alleen gevestigde waarden het goed doen. Vooral het opkomend talent zorgt voor pit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.