Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Queen’s Pleasure – “Sitter”

In Nederland lijkt er weer een steeds groter wordende interesse in garagerock te ontstaan, want het Nederlandse radiostation 3FM riep in januari de Amsterdamse band Queen’s Pleasure uit tot ‘3FM Talent’, wat min of meer het equivalent is van ‘De Nieuwe Lichting’. De vierkoppige band heeft een blijvende indruk nagelaten op Eurosonic Noorderslag en in de Popronde, waardoor hun toekomst er gigantisch goed uitziet. Na een dubbele singlerelease eerder dit jaar volgt nu eindelijk een nieuwe single.

Queen’s Pleasure weet van aanpakken, althans dat kunnen we opnieuw afleiden uit hun geweldige single “Sitter”. De groep wilt er volledig voor gaan en dat doen ze op hun nieuwe release ook al meteen van het begin. De drums knallen er direct door en zorgen voor de nodige schwung, waarna de gitaren en frontman Jurre de boel nog wat brutaler en snediger maken. “Sitter” is fijne garagerock, met psychedelische invloeden en vooral heel wat fuzz. Geen wonder dus dat ze tot dé nieuwe Nederlandse bands horen!

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Queen's Pleasure - "Panic From Dublin"

Het Amsterdamse Queen’s Pleasure zet vandaag met een nieuw nummer hun steile opmars verder. De semi-psychedelische garagerockgroep kon zich ook zonder optredens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.