Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Queen’s Pleasure – “Panic From Dublin”

Het Amsterdamse Queen’s Pleasure zet vandaag met een nieuw nummer hun steile opmars verder. De semi-psychedelische garagerockgroep kon zich ook zonder optredens in 2020 in de kijker spelen en dat werd beloond met een plaats op de line-up van Eurosonic. Het viertal werd eerder ook al door de Nederlandse radiozender 3FM uitgeroepen tot ‘3FM Talent’, een prestigieuze titel die hen heel wat airplay en nieuwe fans opleverde. Na een drietal singles, waaronder het aanstekelijke “Sitter“, is de band nu klaar voor de volgende stap; een debuutalbum. Een releasedatum is er nog niet, maar Queen’s Pleasure loste alvast wel nog eens een uitstekend nieuw nummer.

“Panic From Dublin” is de naam van de vierde single en daarop neemt de groep ons mee op een gitzwarte trip naar de Ierse hoofdstad. Dat de band vooral inspiratie haalt uit muziek uit de jaren 70 hoor je ook hier meteen en toch heeft ook “Panic From Dublin” een moderne twist waardoor het nummer haast tijdloos overkomt. De strofes bouwen geleidelijk aan op naar het refrein, dat daardoor nog intenser en energieker binnenkomt. Een oorworm zoals hun vorige single “Sitter” is “Panic From Dublin” niet, maar toch heeft het nummer iets waardoor het nog een tijdje door je hoofd blijft spoken. Van Queen’s Pleasure gaan we nog heel wat horen, daar zijn we tamelijk zeker van.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Queen's Pleasure - "Sitter"

In Nederland lijkt er weer een steeds groter wordende interesse in garagerock te ontstaan, want het Nederlandse radiostation 3FM riep in januari…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.