Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Cyra Gwynth – “high”

Foto: Julia Dubois Rosca

Met haar aanstekelijke mengelmoes van soul trap, pop en R&B zou je denken dat Cyra Gwynth een grote naam is die pronkt naast de grote Amerikaanse popsterren. Niets is echter minder waar voor de Belgische met Nederlands-Filipijnse roots die vanuit Amsterdam aan haar carrière werkt. Hoewel ze al sinds 2018 vlot honderdduizenden streams binnenhaalt op Spotify, is de 24-jarige zangeres nog niet echt bij het grote publiek bekend. Onterecht, want Cyra Gwynth maakt pop van zo’n sterk kaliber dat ze zonder twijfel in één adem genoemd kan worden met namen als Ariana Grande en Kehlani.

Al sinds haar single “Bad Habit” uit 2019 weet Cyra welke richting ze uit wil: catchy beats met ferme bassen onder sensueel gezang. Met “high” blijft Cyra Gwynth die weg ingaan, met succes. Zoals ze zelf zegt, valt het nummer op meerdere manieren te interpreteren. Wij interpreteren “high” alvast als een enorm aanstekelijke hit waarop gedanst moet worden. De beat van Lamsi blijft verrassen zonder nodeloos ingewikkeld te worden en de zachte melodieën van Cyra glijden daarover als wolken op een zwoel zomerbriesje. Net als haar laatste single “eight” is “high” een nummer waar je meteen in wordt gezogen. Hierdoor is het jammer dat de single nog geen drie minuten duurt, maar langs de andere kant laat het ons alvast uitkijken naar volgende releases van Cyra Gwynth. In afwachting daarvan blijft “high” gewoon op repeat staan.

Facebook / Twitter / Instagram / YouTube

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 mei 2020

About Author

Baldwin Verhoeven Ik vond geluk in een roze donut.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief