Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cyra Gwynth – “eight”

Foto: Julia Dubois Rosca

De Belgische R&B-wereld heeft inmiddels heel wat vrouwelijk talent dat potentieel heeft om ook internationaal potten te breken. De zangeres met roots in de Filipijnen en Nederland heeft zichzelf het afgelopen jaar serieus in de kijker gespeeld en wist op Spotify bijna een miljoen streams bij elkaar te sprokkelen met maar drie nieuwe singlereleases. Net voor het jaar zijn einde kent, krijgen we nog een vroeg kerstcadeau van Gwynth.

“eight” is weer een zeer geslaagde release geworden en toont dat Cyra Gwynth weet welke richting ze uit wil. Net zoals op haar vorige single “Bad Habit” zit het qua productie goed in elkaar en zorgt haar smoothe zanglijn voor dat tikkeltje extra. We kunnen ze stilaan onze Belgische Kehlani noemen en hopen dat ze snel ook in het buitenland wordt opgepikt, want deze release geeft je het gevoel dat je naar een superster luistert.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief