Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cyra Gwynth – “Bad Habit”

Cyra Gwynth is een klein fenomeen op Spotify. De 23-jarige singer-songwriter heeft er al meer dan een miljoen streams kunnen verzamelen en dat zonder de hulp van een groot label. Ze brengt haar muziek onder haar eigen naam uit, maar straalt een en al professionaliteit uit. De in België opgegroeide Nederlands-Filipijnse zangeres verzamelde de juiste mensen rond haar, die haar weten te steunen in haar visie. Nu is ze dan ook helemaal klaar om door te breken bij het grote publiek.

Cyra was naar eigen zeggen even kwijt welke richting ze nu wilde ingaan als zangeres, maar ondertussen heeft ze zich helemaal gevonden. In. “Bad Habit” laat ze zien dat haar nieuw muzikaal zelfvertrouwen haar meer dan goed afgaat en kan resulteren in een ijzersterk pop-r&b nummer waar de sexy vibes vanaf spatten. De single klinkt internationaal, ambitieus en moet niet onderdoen voor grote internationale namen zoals Kehlani of Normani. We houden ze dus met plezier nog verder in de gaten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 september 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief