Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rufus Wainwright – “Alone Time”

De kleur van je ogen en sommige aandoeningen zijn voorbeelden van erfelijke kenmerken, maar de familie Wainwright toont ook aan dat muzikaal talent en een zachte stem doorgegeven kunnen worden van vader op zoon. Zoon Rufus ging normaal deze week een nieuwe plaat uitbrengen, maar fans zullen tot 10 juni moeten wachten vooraleer deze echt in de winkelrekken komt te liggen. Eerder kregen we “Trouble In Paradise“, “Damsel In Distress“, “Peaceful Afternoon” en een Franstalige versie van die laatste te horen.

“Alone Time” is hetgeen waar Rufus Wainwright nood aan heeft op zijn nieuwste creatie. Dat verkondigt hij met een piano die misschien iets te luid staat en zo zijn zachte stem overstemt. Meerstemmige backings zorgen zoals altijd voor een extra dimensie, al vragen we ons af of minder niet meer zou zijn geweest. Soms is een goeie ballade met één piano en één stem meer waard dan meerstemmige zangpartijen of een band. Die laatste is niet te horen op “Alone Time”, maar treuren doen we wel een beetje doordat Wainwright niet alleen is op zijn nieuwste single.

Facebook Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 april 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief