Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jessie Ware – “Ooh La La”

Vorig jaar kwam Jessie Ware naar buiten met een nieuwe sound. Op “Mirage (Don’t Stop)” kregen we een ambient discosound te horen en dat wist ons zeker en vast te bekoren. Wie terugdenkt aan “Wildest Moments“, de hit waarmee de zangeres doorbrak, ziet dat de nieuwe muziek en de doorbraaksingle bijna niet meer verschillend konden zijn. Het funky aspect kwam ook terug op “Spotlight” eerder dit jaar en ook haar nieuwste single ligt in diezelfde lijn. Jessie Ware lijkt een nieuwe sound gevonden te hebben en maakt zich deze volledig eigen.

Ondanks dat er geen ultra herkenbare Nile Rodgers gitaar aanwezig is, doet “Ooh La La” toch denken aan muziek als die van CHIC. Op dit moderne discolied neemt de basgitaar de hoofdrol waardoor het funkgehalte zeer hoog ligt. In tegenstelling tot wat je misschien zou denken bij een titel als “Ooh La La”, is het lied geen meezinger. Het is er eentje geworden om op te dansen aangezien stilzitten haast onmogelijk is bij dit nummer. Tijdens “Ooh La La” beleven wij onze wildste momenten eens we terug de dansvloer op mogen.

What’s Your Pleasure, het vierde album van Jessie Ware, verschijnt op 19 juni. Wij kijken er naar uit!

Facebook / Instagram

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

24 april 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief