Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jessie Ware – “Mirage (Don’t Stop)”

De Britse zangeres Jessie Ware is een van de best verkopende vrouwelijke artiesten in Groot-Brittannië. Nadat ze in 2012 een grote hit met “Wildest Moments” scoorde, was de trein naar succes definitief vertrokken. Haar recentste album Glasshouse kwam in 2017 uit en wankelde wat tussen wereldklasse en middelmaat, want over een herkenbare stem beschikt Ware met zekerheid. Of er al concrete plannen zijn voor een nieuw album weten we nog niet, maar we krijgen vandaag wel de derde losse single binnen een paar maanden.

Van haar oorspronkelijke sound krijgen we opnieuw weinig te horen, want Ware waagt zich op “Mirage (Don’t Stop)” aan een funky ambient discosound, die perfect in een excentrieke cocktailbar zou passen. Het emotionele, kwetsbare is momenteel niet meer terug te vinden in haar muziek en het zou dus goed kunnen zijn dat ze voor haar vierde album een koerswissel ondergaat. We hadden stiekem toch iets meer verwacht.

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

6 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief