Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single IKRAAAN – “Bloemen En Bijen”

De Mechelse IKRAAAN was voor velen een favoriet om De Nieuwe Lichting van Studio Brussel te winnen, maar uiteindelijk werd ze knap vierde. Een zegen, want nu kan de jonge artieste zonder al te grote mediadruk werken aan haar debuutalbum, dat op het einde van dit jaar verwacht wordt. Onder de vleugels van Fake Records is ze in alle rust aan haar verhaal aan het schrijven en de vorige hoofdstukken, zijnde haar debuut-ep HAPPY PILL en verschillende optredens, lieten alleen maar goeds vermoeden voor het vervolg.

Om de wachttijd op haar eerste album te verkorten, brengt IKRAAAN vandaag een demo uit die ze in 2018 samen met Scottie Scottsen maakte. De track stelt een piano centraal met wat subtiele trapbeats als aanvullend component. De zweverige vocals van IKRAAAN weten je ziel te raken en vooral ook de hogere noten dringen je trommelvlies op een serene wijze binnen. Ondanks dat dit slechts een demo is, bewijst IKRAAAN dat er nog heel wat mensen voor haar eigenwijze sound zullen vallen. Onwijs indringend en betoverend.

FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1790 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single IKRAAAN - "Dans"

De ex-genomineerden van het tienerwoord van het jaar zeggen eigenlijk al genoeg: simp, bruh, sheesh. De liefde voor de Nederlandse taal is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single IKRAAAN - “Dode Bloem”

Het was ondertussen alweer een hele tijd geleden dat we nog iets van IKRAAAN hadden gehoord. De laatste echte singlerelease van De…
InstagramInterviewsUitgelicht

De Grote Beren van Morgen 2022: Porcelain id

We mogen met Dansende Beren dagelijks nieuwe nummers, albums en vooral ook nieuwe artiesten ontdekken. Sommige acts laten zo een grote indruk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.