Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Still Woozy – “Window”

Vrijdagen kennen steevast een karrenvracht aan releases, al is het vandaag nog maar de vraag of we die uitgeluisterd zullen krijgen doordat we misschien wel eens zouden kunnen blijven plakken bij Still Woozy’s nieuwste single. De Amerikaanse Sven Gamsky is bezig aan een gestage opmars met een singletje zo nu en dan, wat verleden jaar resulteerde in zijn eerste ep. Lately was een korte maar krachtige plaat die zijn bekoring nog steeds niet verloren heeft. Sven bevestigde er de aantrekkelijke glans van zijn formule, bestaande uit melodische hiphop gefuseerd met sensualiteit en zonnigheid. Die haalt hij opnieuw boven op zijn nieuwe single “Window”.

Nog voor we goed en wel op ‘play’ hebben gedrukt, voelen we al dat dit weer een typisch Still Woozy nummer wordt. De instrumentals steken er een dansbare, spitse groove onder, terwijl de interactie tussen gitaar, synth en bas voor de levenslustige toon zorgt. Eenmaal Svens smeuïge stem verrijkt door backings weerklinkt, willen we niets anders dan ons languit in de tuinstoel placeren en zonnebaden in de zorgeloze en wonderlijke uitstraling van “Window”. Still Woozy mengt gearticuleerde drive met een uitgesmeerde zwoelheid, waarmee hij ook ons weer woozy krijgt van kop tot teen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy & Remi Wolf - "Pool"

Muziek verbindt mensen, en klaarblijkelijk ook artiesten. Still Woozy en Remi Wolf zijn beide nog relatief nieuwe talenten in de industrie, maar…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Still Woozy - If This Isn't Nice, I Don't Know What Is (★★½): Nice

Dertien nummers op vrijdag 13 augustus… Valt het te wijten aan bijgeloof of een variatiegebrek dat Still Woozy’s langverwachte debuutalbum ‘niet al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy - "Get Down"

Op 13 augustus komt het debuutalbum van Still Woozy uit, en dat krijgt de zelfverzekerde titel If This Isn’t Nice, I Don’t…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.