Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Still Woozy – “Window”

Vrijdagen kennen steevast een karrenvracht aan releases, al is het vandaag nog maar de vraag of we die uitgeluisterd zullen krijgen doordat we misschien wel eens zouden kunnen blijven plakken bij Still Woozy’s nieuwste single. De Amerikaanse Sven Gamsky is bezig aan een gestage opmars met een singletje zo nu en dan, wat verleden jaar resulteerde in zijn eerste ep. Lately was een korte maar krachtige plaat die zijn bekoring nog steeds niet verloren heeft. Sven bevestigde er de aantrekkelijke glans van zijn formule, bestaande uit melodische hiphop gefuseerd met sensualiteit en zonnigheid. Die haalt hij opnieuw boven op zijn nieuwe single “Window”.

Nog voor we goed en wel op ‘play’ hebben gedrukt, voelen we al dat dit weer een typisch Still Woozy nummer wordt. De instrumentals steken er een dansbare, spitse groove onder, terwijl de interactie tussen gitaar, synth en bas voor de levenslustige toon zorgt. Eenmaal Svens smeuïge stem verrijkt door backings weerklinkt, willen we niets anders dan ons languit in de tuinstoel placeren en zonnebaden in de zorgeloze en wonderlijke uitstraling van “Window”. Still Woozy mengt gearticuleerde drive met een uitgesmeerde zwoelheid, waarmee hij ook ons weer woozy krijgt van kop tot teen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy - "Get Down"

Op 13 augustus komt het debuutalbum van Still Woozy uit, en dat krijgt de zelfverzekerde titel If This Isn’t Nice, I Don’t…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Still Woozy - "Kenny"

In navolging van Sven Gamsky’s artiestennaam zijn de albumvooruitzichten van Still Woozy nog steeds vaag. Gelukkig zijn de uitgebrachte singles hier en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Still Woozy - "Rocky"

Een vertrouwde artiest worden zonder een album uit te brengen; het is niet iedereen gegund. Gelukkig wordt die kans wel aan de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.