Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single RIMON – “Out Of My Way”

© Maxim Meyer-Horn

Een sessie mogen opnemen bij het YouTube-formaat COLORS kan een grote boost zijn voor je carrière en die boost gebruikte de Nederlandse RIMON. Ondertussen klokt haar sessie af op meer dan drie miljoen views en ook op Spotify haalt ze ondertussen een groot aantal streams. De Hollandse r&b-scene heeft er met RIMON dus een grote ster bij, die binnenkort met haar tweede ep op de proppen komt.

Nadat ze in maart het zeer sfeervolle “The Morning” loste, pakt ze het op “Out Of My Way” veel dansbaarder aan. De productie is nog steeds in handen van haar vaste producer Samuel Kareem en die lijkt goed te weten welke sound past bij de lyrics van RIMON. De vibes spatten er opnieuw vanaf en doen uitkijken naar de zomer, ondanks dat deze er wat anders zal uitzien. We gaan “Out Of My Way” in ieder geval niet uit de weg. De leuke bijhorende clip is overigens uit handen van de Belgen BLUENUIT

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

17 april 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief