Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Williams – “Why We Ever”

In 2005 bracht Paramore hun debuutalbum uit. Sindsdien zag de Amerikaanse rockband hun populariteit toenemen en brachten ze vijf albums uit waarvan de meest recente in 2017. Vorig jaar kondigde de frontvrouw aan dat ze tijd voor zichzelf nodig had. Hayley Williams zei dat ze eerst een soloproject wou opstarten vooraleer ze zich terug op haar band stort. Petals For Armor I was zeker en vast een geslaagde eerste ep en deed ons uitkijken naar het tweede deel. Een niet onbekend virus zorgde ervoor dat Williams Petals For Armor II niet in één keer uitbracht, maar nummer per nummer. Vorige week kregen we “My Friend” te horen en voor het eerst stelde Hayley ons wat teleur. Een hele week zaten we ons af te vragen of de opvolger het terug beter zou doen.

Op “Why We Ever” kregen we opnieuw een Hayley te horen die we nog niet eerder te zien kregen. Het lied duurt bijna vierenhalve minuut en toch weet Williams ons geen enkele seconde te vervelen met dit rustige nummer. Het lied is er eentje op bij achterover te leunen en te genieten van het subtiele zomergevoel. Rond de helft wordt het nummer nog wat kalmer om daarna langzaamaan terug op een dromerige manier op te warmen. Dankzij “Why We Ever” zijn we er terug van overtuigt dat Petals For Armor II een goeie sequel wordt.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Hayley Williams – FLOWERS for VASES / descansos (★★): Weinig memorabele descanso

Hayley Williams bracht vorig jaar met Petals For Armor haar eerste soloalbum uit. Sinds 2005 was de Amerikaanse al bekend als zangeres en toetseniste…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hayley Williams - "Find Me Here"

De pauze die Hayley Williams nam van Paramore was bedoeld voor rust, maar toch dook ze weer de studio in. Dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.