Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single blush. – “Lovers”

Wie Daan Schepers niet kent als lid van Bazart, kent hem wel van bij Eefje de Visser of Warhola. Op die manier deed de jongeman dus al heel wat ervaring op, maar toch moest hij nog een muzikaal ei kwijt. Deze ‘quarantaine’ was daar het perfecte moment voor, want het werd naast een maatregel tegen het coronavirus, de geboorte van blush. Schepers maakt de nummers van begin tot einde helemaal zelf en dat drukt zich dan ook uit in eerlijkheid. Op debuutsingle “Maybe” hoorden we nog veel invloeden van al zijn andere projecten, maar op “Lovers” is dat al minder het geval.

Om te beginnen zit er al wat meer pit in “Lovers”. Het blijft nog altijd een nummer waarop melancholie en synths hand in hand gaan, maar het tempo ligt deze keer aanzienlijk hoger. Het nieuwste exemplaar van blush. klinkt dan ook bijzonder vrolijk en licht dankzij de kleine elektronische touches. Schepers maakt al wat meer gebruik van zijn stem door in de refreinen de hoogte al eens op te zoeken, terwijl hij in de rest van het nummer dan weer lekker mysterieus klinkt. In de lyrics legt de man zijn ziel dan weer bloot door te zingen over verloren liefde, wat die ‘eerlijkheid’ extra in de verf zet. Het begin van blush. was donker, maar gaat zeker en vast in stijgende lijn. De toekomst van het project leek wat onzeker, maar nu er hoogstwaarschijnlijk een verlening van de coronamaatregelen aan zit te komen, kunnen we hopelijk nog veel meer van de man verwachten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Beach Riot - "Blush"

Ben je al eens een Brits café binnengestapt en toevallig Beach Riot tegengekomen? Want dat kan helemaal. De vierledige band uit Brighton…
AlbumsRecensies

Maya Hawke - Blush (★★★½): Manusje-van-alles

Je hebt soms zo van die mensen die in de wieg zijn gelegd om grootse dingen te bereiken. Maya Hawke is zo…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maya Hawke - "So Long"

Als actrice is Maya Hawke al lang geen onbekende meer. Ze maakte ondertussen al furore in de Netflix-serie Stranger Things en we konden haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.