Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEYY – “Blush”

© Michaël Smits

In 2020 stelden we Charlotte Meyntjens voor als Grote Beer Van Morgen, nadat ze met haar debuutsingle “Angelic Lies” heel wat indruk maakte. Sindsdien verovert ze stap voor stap de Belgische muziekwereld en speelde ze afgelopen zomer o.a. op Pukkelpop en DOUR. In de lente verkocht ze nog haar eerste AB Club uit, waar ze een hele avond aan haar tweede ep Neon Angel wijdde. Intussen woont ze in Londen, waar ze met verschillende bekende producers aan nieuwe muziek werkt, waarvan ze momenteel op haar Europese tour als voorprogramma van Oscar and The Wolf wat voorproefjes geeft.

“Blush” is ontstaan met de hulp van de Belgische producer Pippin en de Londense James Jacob, die o.a. meewerkte aan het fenomenale Sometimes I Might Be Introvert van Little Simz. Het nummer is voor MEYY een weerspiegeling van alle gevoelens die in je opkomen als je op iemand een crush krijgt. De schattigheid en quirkiness horen we ook echt terugkomen in “Blush”, dat ons werkelijk een beetje doet blozen. Misschien had iets meer afwisseling qua tekst of op productioneel vlak nog voor meer vlinders in onze buik gezorgd, maar ook onze muzikale crush op MEYY blijft alleen maar stijgen.

Deze zaterdag staat MEYY in het voorprogramma van Oscar and The Wolf in het Sportpaleis. Op 10 december mag ze voor Angèle in dezelfde zaal het publiek opwarmen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1729 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Les Nuits Botanique maakt eerste 50 namen bekend met o.a. The Haunted Youth, Courting en ECHT!

Van 27 april tot en met 7 mei kan je dit jaar weer terecht in de Brusselse Botanique voor het spannendste lentefestival…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2022 volgens verschillende Belgische en Nederlandse artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…
InstagramLiveRecensies

Angèle @ Sportpaleis: De prinses en het apathische publiek

Toen Angèle een kleine vijf jaar geleden haar clubtour in een mum van tijd wist uit te verkopen met slechts één nummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.