Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle blush. – “maybe”

Met #IkLuisterBelgisch wil Studio Brussel onze Belgische artiesten een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden van het coronavirus. Heel wat artiesten spenderen hun tijd nu dus ook aan het maken van nieuw materiaal. Zo ook Daan Schepers, bandlid bij onder andere Bazart en Eefje de Visser. Zonder verwachtingen startte hij met zijn nieuw project blush., waarmee hij iets persoonlijks met de wereld wilde delen. Schepers schreef, mixte en produceerde het nummer helemaal op z’n eentje in de Ursa Studio’s in Antwerpen. “maybe” werd dus iets van Daan zelf, al horen we ook wel wat invloeden van de andere projecten waarin de jongeman betrokken is.

Het nummer barst van de elektronische invloeden, wat voor een bijzonder dromerige sfeer zorgt. De percussie weet op zijn beurt dan weer een soort mysterie rond het nummer te hangen. Daan zelf heeft wat reverb op zijn stem staan, en dat komt dat mysterieuze alleen maar ten goede. Muzikaal heeft het nummer wat weg van Warhola – ook een project waar Shepers aan meewerkt – zeker als de elektronica tegen het einde van het nummer wat harder wordt. De zang loopt al wat melancholischer door elkaar, waardoor het nummer nog meer indruk achter laat. Een leuke debuutsingle van blush. dus, en of het tot meer materiaal van het project zal leiden, valt nog af te wachten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

28 maart 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief