Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Manzo Soul ft. Dyce – “Selena”

Hoewel Manzo Soul al sinds 2018 aan zijn carrière sleutelt, lijkt hij zijn weg naar het grote publiek niet te vinden. Volkomen onterecht, want de Antwerpse rapper levert geregeld kunst die zowel doet denken aan urban underground als aan exotische stranden. Producer en manager Anders (Bhavi, ICTO, Uberdope) zit daar ongetwijfeld voor iets tussen, wat des te meer opvalt bij nieuwste single “Selena”. Manzo wordt op deze zomerse track bijgestaan door de Leuvense Dyce die als polyglot het Spaanstalige gedeelte voor zich neemt.

Ook al kennen we ze niet; de eerste seconden van het nummer laten ons als een baksteen vallen voor Selena. Niet in het minste omwille van Manzo’s heerlijke stem, maar ook het opzwepende Spaans van Dyce laat onze harten sneller kloppen. Als Anders dan weer een meesterwerk van een beat in elkaar knutselt, staat het buiten kijf: dit nummer is om verliefd op te worden. Zoals we van Anders gewend zijn, combineert hij frisse melodieën met harde 808’s, en zowel Manzo als Dyce weten daar uitstekend hun eigen ding mee te doen. “Selena” heeft heel wat potentieel om het tot zomerhit te schoppen, wat Manzo Soul hopelijk nog meer in de kijker zal zetten.

Spotify / YouTube / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Peet - "Bekane"

Als lid van Le 77 maakt Peet naam in de Belgische hiphopscene alvorens zich op zijn solocarriere te focussen. Als soloartiest heeft…
AlbumsFeatured albumsRecensies

ZLDR – KWETS UUR (★★★½): Amicale vinnigheid

De kans bestaat dat u tot nu toe nog nooit van ZLDR gehoord hebt. Het West-Vlaamse rapduo ontstond tijdens de coronaperiode op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single GIJS - "Crack" (feat. Kleine Crack)

GIJS is een specialleke. De Nederlandse Antwerpenaar studeerde kleinkunst aan het conservatorium, maar zag zichzelf niet in de voetsporen van Willem Vermandere…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.