Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dyce – “i don’t wanna kill myself, yet, but i’ve thought about it”

Dyce is viertalig en weet daarmee uit te pakken in zijn muziek. Y, zijn eerste solo-ep die uitkwam in november van vorig jaar, maakte hij dan ook nog eens van begin tot eind helemaal zelf, tot de mixing en mastering toe. “Race” van op die ep scoorde op YouTube al meer dan 450.000 hits.

“i don’t wanna kill myself, yet, but i’ve thought about it”: met die woorden opent de single. Dyce kiest deze keer voor een donker thema. Qua stemgeluid doet hij deze keer wat denken aan The Weeknd. Zijn stem gaat aardig de hoogte in, met veel emotie. De track begint heel rustig en bouwt dan stilletjes aan op naar een hoogtepunt. Na de drop zet hij zijn meertaligheid in de verf. Op een oosters geïnspireerde hiphopbeat legt hij een aantal Spaanse verses neer. Veel tijd om te rappen is er weliswaar niet; de track duurt maar twee minuten en 22 seconden. Toch horen we op die korte tijd een multitalent aan het werk dat zowel kan zingen als rappen, en blijkbaar dus ook een hele ep kan maken op eigen houtje.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dyce - "Таю (Tayu)"

Het gaat behoorlijk goed met e rapper Dyce. Op YouTube haalt hij al snel honderd duizenden views per video en mag hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Manzo Soul ft. Dyce - "Selena"

Hoewel Manzo Soul al sinds 2018 aan zijn carrière sleutelt, lijkt hij zijn weg naar het grote publiek niet te vinden. Volkomen…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Sound Track: 7 vragen, 45 finalisten

De finales van het gloednieuwe kansenparcours Sound Track zitten eraan te komen. We zagen 136 bands aan de slag in de selectierondes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.