Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lennon Stella – “Fear Of Being Alone”

© CPU – Jan Van Hecke

Lennon Stella was voor velen lang gewoon de actrice uit de serie Nashville, waar ze samen met haar zus Maisie een hoofdrol had. Ondertussen is Lennon uitgegroeid tot een serieus te nemen popster, want op Spotify wist ze bijvoorbeeld al meer dan 700 miljoen streams te verzamelen en dat zonder ook maar één album uit te hebben. Daar komt binnen twee weken gelukkig eindelijk verandering in.

In het verleden bracht Lennon al enkele nummers uit die niet meteen haar artistieke visie lieten horen, maar ze heeft haar draai gelukkig gevonden. “Fear Of Being Alone” is een fantastische single geworden, die de schrik voor eenzaamheid perfect weet samen te vatten en toch muzikaal niet te depressief of te vrolijk overkomt. Lennon vond voor de derde single van haar eerste album de perfecte balans en weet zo dan ook te overtuigen.

Lennon Stella brengt op 24 april haar debuutalbum Three. Two. One. uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

10 april 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief