Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lennon Stella & Charlie Puth – “Summer Feelings”

© CPU – Chris Stessens

Het debuutalbum van Lennon Stella is nog geen maand jong, maar de Amerikaanse zangeres brengt vandaag alvast een nieuw nummer uit dat niet op Three. Two. One. te vinden is. De Amerikaanse zangeres werd dankzij haar hoofdrol in de serie Nashville bekend, maar legt de focus ondertussen succesvol op haar muziek. Naar aanleiding van de nieuwe Scoob! film, werd Stella gevraagd om de titeltrack te maken en dat deed ze ook. Samen met de Amerikaanse popster Charlie Puth brengt ze vandaag de zomerse song uit.

De subtiele popsound wordt door Lennon voor een keer volledig van de baan geruimd, want “Summer Feelings” is een uptempo nummer met heel wat synths en een goeie drumlijn. Echt vernieuwende elementen zijn in de vrolijke samenwerking niet op te merken en zo dartelen Puth en Stella rond in deze klassieke popproductie. Een zomerhit zouden ze er wel mee kunnen scoren, want de eighties flair van de samenwerking is alvast catchy.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1439 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lennon Stella - “Fancy”

De ster van Lennon Stella is al een tijdje rijzende en dat begon allemaal in de televisieserie Nashville. Daar speelde ze zes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adam Melchor & Lennon Stella - "Light Year"

Het voorlopige parcours van Adam Melchor leest als een echte roman. Nadat hij opera studeerde, trok hij naar New York om in…
AlbumsRecensies

Lennon Stella - Three. Two. One. (★★★½): Vreugdesprongetje

Canada en tieneridolen: het is een fenomeen waar we haast niet rond kunnen, want ook Lennon Stella komt uit het wondermooie land….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.