Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OTR ft. Au/Ra – “Broken”

De naam OTR is ontstaan in Japan. Ryan Chadwick, zo heet de zesentwintigjarige producer, miste Cincinnati toen hij verhuisde naar Japan. OTR of ook wel Over The Rhine genoemd, is een klein gebied in Cincinnati, een stad in Ohio. De afkorting staat symbool voor de nostalgie en het verlangen om terug te gaan naar een bepaalde plek, in dit geval zijn thuis. Met de overgang van luchtvaart- en ruimtevaarttechnicus naar producer verlegde OTR zeker grenzen. Nu lijkt hij zijn plaats gevonden te hebben in de muziekwereld.

Voor zijn nieuwe single “Broken” werkte hij samen met Au/Ra. De blauwharige zangeres is wellicht te kennen van haar single “Concrete Jungle”. “Broken” komt na enkele gedempte vocals op gang. Een uptempo beat neemt de stem van Au/Ra mee en zorgt voor een dansbaar karakter. Naar het einde van de single toe wordt de beat iets stiller en langer, waardoor de sombere lyrics de kans krijgen om door te dringen. Het nummer is dus zeker een aanrader voor de gevoelige, maar dansende zielen onder ons.

OTR is nog niet heel bekend in Europa, maar heeft wel een tour gepland in de Verenigde Staten. Wij hopen alvast om zijn talenten eens in België te mogen bewonderen.

Facebook

7 april 2020

About Author

Astrid Lekkerkerker


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief