Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single YellowStraps – “Time”

Ook de broertjes Murenzi moeten door de lockdown elk in hun appartement blijven zitten, waardoor ze er niets beter op vonden dan een nieuw projectje te starten. Met hun Yellockdown Project maken ze een à twee keer per week een nieuw nummer met een andere artiest. Eerder deze week mocht Crayon de spits afbijten. Deze keer was het de beurt aan de Amerikaan Jae Luna, die net als YellowStraps thuis is in de neo soul.

De jongens starten al de nummers van het Yellockdown Project met een drumloop om er daarna zang en andere instrumenten aan toe te voegen.”Time” is hier geen uitzondering op, want de loop wordt het hele nummer lang herhaald en er worden enkel een keyboard en bas aan toegevoegd. De zachte stemmen van Jae Luna en Alban Murenzi vullen elkaar mooi aan, zodat we een heerlijk laidback neo soul nummer krijgen waar we met deze mooie temperaturen bij kunnen beginnen wegdromen.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

3 april 2020

About Author

Joren Van der Plas


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief