Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YellowStraps – “MERCI” (feat. Roméo Elvis & Swing)

© EMILIEN_ITIM

Vorige maand liet YellowStraps weten dat hij bezig is aan een nieuw album. Dit moet de opvolger worden van het Yellockdown Project waarbij hij tijdens de lockdown voor elk nummer met een andere artiest samenwerkte. Hierop passeerden onder andere DVTCH NORRIS, blackwave. en L’Or Du Commun-leden Loxley en Swing de revue. De samenwerking met die laatste moet vlot verlopen zijn, want op het nieuwe “MERCI” mag hij weer zijn opwachting maken. Deze keer wordt hij evenwel vergezeld door een andere oude bekende in de vorm van Roméo Elvis, die in het verleden al zowel met L’Or Du Commun en YellowStraps samenwerkte.

Steek een paar Brusselse artiesten samen in de studio en de kans is groot dat er kwaliteit zal uit voortvloeien en dat is bij “MERCI” niet anders. Het nummer opent al meteen met een dreigende gitaar, waarna donkere trapbeats het geheel komen versterken. Ondertussen worden de stevige bars van Roméo en Swing afgewisseld met Yvans zwoele, soulvolle stem. De beat volgt de afwisseling tussen de artiesten perfect, waardoor “MERCI” de perfecte mix is geworden van een stevig, maar toch laidback nummer.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roméo Elvis - "MAQUETTE"

Het is gek hoe snel de tijden soms kunnen veranderen. Het ene moment is je kleine zus een beloftevol talent, het andere…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Roméo Elvis - "QUAND JE MARCHE (COMME BEN MAZUÉ)"

Roméo Elvis had de wind in de zeilen toen hij in 2019 met Chocolat doorgroeide tot een van de populairste Belgische artiesten. De Brusselaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single José González - "Swing"

Met nummers als “Crosses” en “Heartbeats” veroverde de Zweed José González menige harten met zijn debuutalbum Veneer (2003). Na een stilte van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.