Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YellowStraps – “MERCI” (feat. Roméo Elvis & Swing)

© EMILIEN_ITIM

Vorige maand liet YellowStraps weten dat hij bezig is aan een nieuw album. Dit moet de opvolger worden van het Yellockdown Project waarbij hij tijdens de lockdown voor elk nummer met een andere artiest samenwerkte. Hierop passeerden onder andere DVTCH NORRIS, blackwave. en L’Or Du Commun-leden Loxley en Swing de revue. De samenwerking met die laatste moet vlot verlopen zijn, want op het nieuwe “MERCI” mag hij weer zijn opwachting maken. Deze keer wordt hij evenwel vergezeld door een andere oude bekende in de vorm van Roméo Elvis, die in het verleden al zowel met L’Or Du Commun en YellowStraps samenwerkte.

Steek een paar Brusselse artiesten samen in de studio en de kans is groot dat er kwaliteit zal uit voortvloeien en dat is bij “MERCI” niet anders. Het nummer opent al meteen met een dreigende gitaar, waarna donkere trapbeats het geheel komen versterken. Ondertussen worden de stevige bars van Roméo en Swing afgewisseld met Yvans zwoele, soulvolle stem. De beat volgt de afwisseling tussen de artiesten perfect, waardoor “MERCI” de perfecte mix is geworden van een stevig, maar toch laidback nummer.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

Related posts
InstagramLiveRecensies

Roméo Elvis @ Ancienne Belgique (AB): Steengoede homerun

Het was alweer even geleden dat we de voormalige Belgische hiphoplieveling Roméo Elvis op het podium zagen verschijnen. De laatste keer was…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Dour vult verder aan met o.a. Baxter Dury, Arca en Donny Benét!

Dour gaat ook dit jaar weer voor een gevarieerd programma. De afgelopen maanden heeft het grootste Waalse festival hard gewerkt aan een…
InstagramLiveRecensies

Glints @ De Roma: Thuismatch van jewelste

Nadat zijn echt grote doorbraak in 2020 nog werd gekortwiekt door de alom bekende pandemie, is het deze keer Glints wel gelukt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.