Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu & Chuki Beats – “J.Lo”

© CPU – Nathan Dobbelaere

2019 was een triomfantelijk jaar voor de nog maar negentienjarige Yung Mavu en zijn 32WORLDWIDE-team. Mavu bracht het afgelopen jaar zijn twee eerste ep’s uit en haalde met een aantal nummers met gemak de miljoen streams op Spotify. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ook het buitenland stilaan kennis begint te maken met onze landgenoot. De afgelopen twee dagen deed een video op Twitter de ronde waarin Yung Mavu zijn nieuwe single “J.Lo” ten beste gaf en wonder boven wonder is het nummer sinds vandaag ook overal te beluisteren.

“J.Lo” is zonder enige twijfel de volgende (streaming)hit van Yung Mavu. Van de zomerse gitaar in de Chuki Beats-instrumental krijgen we het al behoorlijk warm en het is ook een mooie voorzet die Yung Mavu met gemak enkel nog hoeft binnenkoppen. Dat doet hij ook met zijn heerlijke flow en humoristische en snedige lines als ‘Imma fuck her Amazon style, Jeff Bezos‘. “J.Lo” blijft al na een enkele luisterbeurt hangen en werkt heel verslavend. We zijn al nieuwsgierig naar meer van dat wat Mavu en Chuki de afgelopen maanden hebben gefabriceerd.

Op donderdag 19 maart speelt Yung Mavu in OLT Club in Antwerpen en op vrijdag 10 april in de Vooruit in Gent.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

28 februari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief