Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billy Talent – “I Beg to Differ (This Will Get Better)”

© CPU – Matthias Engels

Meer dan vijfentwintig jaar draait Billy Talent nu al mee en er lijkt nog steeds geen spoor van roest. De Canadezen spelen nog steeds grote weides plat met hun talrijke hits, maar hun voorlopig laatste plaat Afraid of Heights dateert inmiddels al van 2016. Het afgelopen jaar deelde de band al enkele foto’s vanuit de studio en lijkt het alsof we niet meer lang op hun zesde plaat zullen moeten wachten. Met “I Beg To Differ (This Will Het Better)” gaat Billy Talent op hetzelfde elan verder waarmee ze ons ook al op “Reckless Paradise” en “Forgiveness I + II” konden overtuigen.

Billy Talent houdt aan zijn gebruikelijke formule vast, maar ons hoor je niet klagen. “I Beg To Differ (This Will Get Better)” is een meer dan degelijke nummer waarin de band weer het beste van zichzelf naar boven haalt. De gitaren en drums zijn weer goed strak ingespeeld en voorzien het nummer weer van een grootse sound. Frontzanger Benjamin Kowalewicz klinkt nog even constant en krachtig als weleer en laat met veel plezier weten dat het allemaal nog beter wordt. Billy Talent weet na ongeveer twintig jaar nog steeds ijzersterk om de hoek te komen. Dat belooft voor de nieuwe plaat!

Er zijn nog geen details gekend over een eventueel nieuw album, maar het lijkt er wel op dat er iets staat te gebeuren. Wij kijken er alvast al naar uit.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1984 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Jera on Air 2023 (Festivaldag 1): Na regen komt vuur

De donderdagavonden van Jera on Air en goede weersvoorspellingen gaan al enige tijd niet bepaald hand in hand samen. Waar vorig jaar…
InstagramLiveRecensies

Graspop Metal Meeting 2023 (Festivaldag 4): Naar de Hell(mut) en terug

De tijd van droogte is officieel voorbij en zo kreeg ook Graspop gisteren een aantal buien over de vloer. Het wisselvallige weer…
Features

Voorbeschouwing Jera on Air 2023

Jera on Air staat weer bijna voor de deur. Over net iets meer dan een week gaat het festival van de lage…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.