Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Vulfpeck ft. Antwaun Stanley – “3 On E”

Vat krijgen op alle releases van Vulfpeck en hun enkel maar groeiende pak zijprojecten? Voor de moeite ben je eraan. Uit het niets losten onze geliefde funkkeizers weer een groovy plaatje, met de medewerking van onofficieel lid, maar wel degelijk onmisbaar onderdeel van deze bende, Antwaun Stanley. April wordt dan ook de viering van deze soulvolle zanger, want enkel deze maand kan je je een vinyl aanschaffen met alle Antwaun features, waaronder deze nieuwe “3 On E”.

“3 On E” is classic Vulfpeck. Jack Stratton draagt een strohoed voor de ludieke waarde, Antwaun groovet er weer onverstoord op los, Joe Dart zal zijn hoofd nog eens van zijn nek forceren, Cory Wong speelt staccato funklicks op de achtergrond en om het plaatje compleet te maken komt Woody Goss nog aandraven met een ocarina voor ludieke waarde nummer twee. Vernieuwend is het al lang niet meer, maar we hebben ons weer geamuseerd – net als de mannen van Vulf en hun aanhangsels Antwaun en Cory dat zelf ongetwijfeld ook hebben gedaan. Strak, funky en vooral instant opmonterend, meer moet dat niet zijn.

Twitter / Facebook / InstagramWebsite

 

2 april 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief