Nieuwe singles, Oude Bekenden

Première: Nieuwe single Delta Crash – “Another Round”

Delta Crash is een band uit Wetteren die naar eigen zeggen ‘Atmospheric Dreamy Psychedelic Creamy Pop Rock’ maakt. Na goed te scoren in enkele rockconcours (onder andere Humo’s Rock Rally, De Nieuwe Lichting en Oost.Best! zagen we de band al met glans verschijnen), kon ook hun opgenomen muziek ons bekoren. Zo vonden we bijvoorbeeld “Cream”, ondertussen alweer hun laatste single, een geweldig nummer dat zowel dromerig als dansbaar is. Ook in 2020 zitten ze niet stil. Sinds pas zitten ze onder het nieuwe Pig Parade Records, waaronder ze nu hun eerste vrucht werpen.

Met hun nieuwe single, genaamd “Another Round”, geven ze een sneer naar de muziekindustrie, waar cijfers en bedragen bepalen wie het gaat maken en wie niet. Dat doen ze door middel van een voorzichtig poprocknummer, diep geworteld in synthklanken en een groovy baslijn. Dat, in combinatie met een wel heel catchy refrein, zorgt voor een tijdloze indievibe. De dromerige synths accentueren het luchtigere karakter. Wij vinden het een zeer aangenaam en gezapig nummer, ideaal om in deze periode waarin we thuis zitten eens weg te dromen.

Facebook / InstagramTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 maart 2020

About Author

Pieter Wilms


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief