Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Picket Palace – “No Fun Intended”

Dat ze in Australië veelal zonder zorgen leven, kan je eens te meer horen aan hun muziek. Picket Palace is ook zo’n bandje en ze hebben geluk, want vorig jaar kregen ze dankzij “Anthony McDonald-Tipungwuti” een bescheiden virale hit in eigen land, wat resulteerde in zo’n 200.000 views op YouTube. Het kwam uit de ep The Footy Record die eerder als mop bedoeld was, maar door de herkenbaarheid toch een groter publiek naar de band bracht. Nu komt de groep met het rammelende “No Fun Intended”. Daarmee volgen ze de landgenoten van Dune Rats en The Chats in het genre van de vuile punkrock met een aanstekelijke vibe.

Net geen drie minuten duurt “No Fun Intended” en dat ze geen plezier bedoelden te maken, zorgt er net voor dat we toch een plezant liedje te horen krijgen. De ruige vocals van Seamus O’Connell geven het geheel een ruw smaakje dat ons wat meer naar de Amerikaanse rock ‘n’ garage brengt, maar door het plezier en de losbandigheid hoor je toch een typisch Australisch sfeertje. Het refrein nestelt zich al snel in je hoofd en voor je het weet heb je de repeatknop al ingeduwd. Heerlijk fris rock ‘n’ roll liedje, zo hebben we het graag.

3406 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Picket Palace - “All About the Money”

Picket Palace is terug met een nieuwe single. De Australische punkrockband, genoemd naar de kangoeroewoning waarin de bandleden vroeger leefden, heeft het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.