Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kygo, Zara Larsson & Tyga – “Like It Is”

Het is intussen al drie jaar geleden dat Kygo’s album Kids in Love uitkwam. Dit wil uiteraard niet zeggen dat hij sinds 2017 niet meer van zich heeft laten horen. Aan de hand van singles met onder andere Miguel, Imagine Dragons en Rita Ora zorgde de Noorse producer ervoor dat de wereld zijn unieke geluid van tropical house niet zou vergeten. Het lijkt erop dat Kygo dat met zijn aangekondigde album Golden Hour ook wil proberen. Op de single “Like It Is” die vandaag uitkwam en door Dua Lipa meegeschreven is, valt des te meer op hoe Kygo tot in den treure in dezelfde stijl blijft hangen. De enige verfrissing is dat hij het deze keer doet met de Zweedse Zara Larsson en de Amerikaanse rapper Tyga.

Oké toegegeven: Kygo verdient heel wat ontzag om een van de grondleggers te zijn van tropical house, een genre dat jaren geleden de hele wereld veroverde. Toch moet hij het nu meer en meer hebben van zijn features. De artiesten die hun stem lenen aan zijn tracks zorgen ervoor dat niet elk nummer exact hetzelfde klinkt. Zo is bijvoorbeeld het enige onderscheid tussen het huidige “Like It Is” en “It Ain’t Me” uit 2017 dat het ene “dat nummer met Zara Larsson en Tyga” is en het andere “dat nummer met Selena Gomez”. Net als vele van zijn andere nummers is “Like It Is” gewoon weer een zomerse track en niet meer dan dat. Voor fans van Zara Larsson is het alleszins goed nieuws om de Zweedse popdiva nog eens te horen. Daarrond was het al lange tijd akelig stil, zeker nu haar derde album is uitgesteld. Aan Tyga’s verse maken we niet teveel worden vuil want – je moet het zeggen zoals het is – die stelt niet veel voor.

Er is nog geen datum bekend waarop Golden Hour uitkomt, maar als je zelf een playlist aanmaakt vol Kygo-nummers kan je je waarschijnlijk al een idee vormen van hoe het nieuwe album zal klinken.

Facebook / Instagram / Website / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - "Dance The Night"

Net zoals er ieder jaar weer een aantal enorm geanticipeerde albums zijn, zijn er altijd ook wat films waar velen reikhalzend naar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zara Larsson - "End Of Time"

Over het vierde, aankomende album van Zara Larsson wordt al hevig gespeculeerd. De zangeres maakte bekend dat het eraan komt, maar hoe…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Blessed Madonna - "Shades of Love" (feat. The Joy)

Geworteld in de house- en clubcultuur brengt The Blessed Madonna al sinds 2014 muziek uit. Haar tijdloze dancesound leidde al tot samenwerkingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.