banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kygo & Imagine Dragons – “Born To Be Yours”

Imagine Dragons en de Noorse dj Kygo brachten vandaag de nieuwe, romantische zomerplaat, “Born To Be Yours” uit. De band uit Las Vegas kent een topjaar nadat ze iets minder dan een jaar geleden Evolve uitbrachten met daarop hits als  “Believer” en “Thunder“. Voor Kygo dus de ideale manier om terug wat meer op de voorgrond te komen met zijn muziek, want het is ondertussen al even geleden dat de dj deel wist uit te maken van een succesvol nummer.

“Born To Be Yours” bevat het beste van beide artiesten: Kygo’s typische relaxte vibe en de rauwe stem van Dan Reynolds. Toch kan het nummer ons niet overtuigen. Met slechts enkele korte strofen en een refrein dat uit twee zinnen bestaat, heeft het nummer niet al te veel om het lijf. De single die Kygo heeft gemaakt, is natuurlijk wel heel zomers, maar net zijn inbreng lijkt de oorzaak te zijn van de simpliciteit waarmee Imagine Dragons het er in dit nummer vanaf moet brengen.

Na de vele nummers die ons dit jaar verrasten, laat Imagine Dragons het in de samenwerking met Kygo wat afweten. De diepgang die Reynolds anders probeert te verwerken in zijn teksten lijkt nu afgestompt door de simpele deuntjes van de Noorse dj. Het is zeker en vast een lied waarop we deze zomer vaak zullen kunnen dansen, maar de samenwerking met de dj is helaas wat onder het niveau van de Amerikaanse band.

Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Imagine Dragons headliner van Rock Werchter en Pinkpop in 2022

Groot festivalnieuws rond Rock Werchter en Pinkpop bleef lang uit, maar de stilte wordt vandaag gebroken met een nieuwe aankondiging. De Amerikaanse…
AlbumsRecensies

Imagine Dragons – Mercury – Act I (★★): Buitenaards matig

‘Naar de sterren en daar voorbij’, moet Imagine Dragons gedacht hebben bij het opnemen van haar vijfde plaat, Mercury – Act I….
AlbumsRecensies

OneRepublic – Human (★★★½): Introspectieve altpop die wil inspireren en emotioneren

Het is intussen acht jaar geleden dat OneRepublic sterren telde. “Counting Stars”, vanop hun derde album Native, mag zich met meer dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.