Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kygo & Rita Ora – “Carry On”

© CPU – Chris Stessens

De Noorse DJ en producer Kygo heeft de laatste jaren flink aan zijn muzikale carrière gesleuteld en staat intussen aan de top van de electro-wereld. Grote namen willen maar al te graag met hem samenwerken, want zijn releases worden doorgaans echte hits. Geen wonder dus dat ook de Britse popster Rita Ora in het rijtje stond. Beide acts zijn niet weg te denken uit de charts en hebben een resem fans die hen op handen dragen. Een garantie voor succes, want het nummer staat bovendien op de soundtrack van de nieuwe Pikachu film.

Wie een plat en overproduced nummer verwacht had, kunnen we geruststellen want dat is het verrassend niet geworden. “Carry On” is een zomers deuntje dat ons doet dromen van zon, zee en strand, maar vooral ook een positieve sfeer creëert. De tijden waarin dj’s elkaar wilden overtreffen met de hardste drops, is blijkbaar verleden tijd, want tegenwoordig komen er in electro-nummers veel meer instrumenten aan de pas. Een positieve evolutie die we in “Carry On” ook terughoren en ons helemaal blij maakt. Laat de zomer maar komen!

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

21 april 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief