Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brutus – “Sand”

© CPU – Matthias Engels

Vorig jaar bracht Brutus met Nest één van de betere platen uit ons Belgenlandje uit, maar het lijkt er op dat nog niet alle nummers uit die sessie zijn opgebruikt. Zo duikt vandaag plots “Sand” op, een nummer dat ook uit die periode dateert en dat komt als geroepen. We kunnen in deze periode waarin we Belgische muziek moeten ondersteunen wel nieuw werk gebruiken van één van de beste Belgische bands. Dat het nummer de plaat net niet haalde, betekent zeker niet dat het daarom een minder goeie song is.

“Sand” knalt namelijk meteen heel strak op gang. De gitaren gieren in het rond en op de drums mag er zeker ook goed door geramd worden. Stefanie Mannaerts weet op haar eigen betoverende manier dan weer de vocals naar een hoger niveau te tillen. Toch zit er meer in de song dan enkel knallen. Zo volgt er in het midden van de single ook een kalmer gedeelte, om zo de spanningsboog nog meer de lucht in te krijgen. Als de song hierna helemaal uit zijn voegen barst, weet je dat Brutus met “Sand” alweer een prachtexemplaar in zijn singlediscografie heeft,.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3437 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brutus - "What Have We Done"

Als we het hebben over de beste liveacts die ons Belgenlandje rijk is, dan is het haast een verplichting om Brutus te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brutus - "Victoria"

21 oktober staat met stip aangeduid in de agenda’s van heel wat metalfanaten, want dan brengt Brutus namelijk zijn langverwachte derde langspeler…
InstagramLiveRecensies

Lokerse Feesten 2022 (Festivaldag 3): Traditionele duivelverering

Tradities zijn er om in ere te houden. Sinds 2010 is de eerste zondag van het stadsfestival gereserveerd voor het hardere genre….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.