Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Braids – “Snow Angel”

Braids is een van de vele bands die de release van hun nieuwe plaat even uitstelt. Gelukkig laten ze ons niet te veel in spanning en brengen ze samen met dat mindere nieuws ook een nieuwste single uit die plaat. Eerder kregen we in 2019 al “Eclipse (Ashley)” en begin dit jaar “Young Buck”, maar met “Snow Angel” gaat de band nog een niveau hoger. Shadow Offering komt nu op 19 juni uit in plaats van 24 april, je zal dus nog even geduld moeten hebben om de eerste plaat in vijf jaar van Braids te horen.

“Snow Angel” werd al in 2016 geschreven toen een bepaalde meneer de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten won, maar het nummer heeft in deze tijden plots een nieuwe dimensie gekregen. Raphaelle Standell-Preston vertelt in negen minuten een verhaal dat ze waarschijnlijk niet helemaal alleen beleeft. Ze stelt, vooral in het tweede deel van de song door een parlando, de wereld in vraag en alles wat erin gebeurt, en het komt aan op een manier die je niet had verwacht. De pulserende synths en de dramatische vocals zorgen ervoor dat haar boodschap blijft hangen. Dat de song zo’n negen minuten duurt, hoeft geen probleem te zijn. Er zitten genoeg details in om het geheel boeiend te houden en we zijn er dan ook van overtuigd dat deze song de sterkhouder op de nieuwe plaat zal worden.

3692 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Reneé Rapp @ Ancienne Belgique (AB): Veel meer dan een Mean Girl

De Amerikaanse Reneé Rapp is aan haar opmars bezig. De zangeres-actrice kende haar start bij het grote publiek door haar rol in The…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Reneé Rapp - "Talk Too Much"

Voor fans van Amerikaanse zangeres-actrice Reneé Rapp is het een gemengde week. Het jammerlijke nieuws kwam er dat ze verdwijnt uit haar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Reneé Rapp - "Snow Angel"

Reneé Rapp lijkt aan een sneltreinvaart muziek uit te brengen. De Amerikaanse debuteerde vorig jaar met “Tattoos” en bracht kort daarna ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.