Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Reneé Rapp – “Snow Angel”

Reneé Rapp lijkt aan een sneltreinvaart muziek uit te brengen. De Amerikaanse debuteerde vorig jaar met “Tattoos” en bracht kort daarna ook een eerste ep, Everything to Everyone, uit. Toch is Rapp al langer gekend dan dat, want ze is ook actrice en was zo al te zien in onder meer The Sex Lives of College Girls en de Broadway-versie van Mean Girls. Zingen is dus duidelijk al langer haar passie en het levert haar geen windeieren op, want Everything to Everyone wist met gemak miljoenen streams binnen te halen. Het multitalent is nog lang niet klaar met haar muzikaal verhaal en brengt binnenkort haar debuutalbum Snow Angel uit, waar we vandaag de titeltrack van te horen krijgen.

Dat “Snow Angel”, net zoals Rapps voorgaande muziek, persoonlijk en breekbaar is, wordt al duidelijk vanaf de eerste seconde. Een zachte piano leidt het nummer in, waarna de Amerikaanse met haar breekbare stem ons voor een eerste keer kippenvel geeft. Een tweede kippenvelmoment volgt al snel daarna wanneer ze een meerstemmig koor vormt met zichzelf. Naarmate de single vordert, zingt ze intenser en bouwen de instrumenten meer op om uiteindelijk tot een climax met gitaren en drums te komen. Wat begint als een zacht pianoliedje, mondt uit in een stevige rockballade die een enorme indruk op ons achterlaat. Reneé Rapp staat wat ons betreft aan het begin van een zeer succesvolle, muzikale carrière en wij volgen graag mee.

Snow Angel, het debuutalbum van Reneé Rapp, verschijnt op 18 augustus.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Reneé Rapp @ Ancienne Belgique (AB): Veel meer dan een Mean Girl

De Amerikaanse Reneé Rapp is aan haar opmars bezig. De zangeres-actrice kende haar start bij het grote publiek door haar rol in The…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #43

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Renée Rapp & Megan Thee Stallion - "Not My Fault"

Een filmversie van een musical, die gebaseerd is op een filmklassieker. Het doet eventjes de hersenen smelten bij het lezen, maar het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.