Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Reneé Rapp – “Talk Too Much”

Voor fans van Amerikaanse zangeres-actrice Reneé Rapp is het een gemengde week. Het jammerlijke nieuws kwam er dat ze verdwijnt uit haar hitserie The Sex Lives of College Girls en zal maar voor enkele afleveringen te zien zijn in het derde seizoen voor ze haar definitieve exit maakt. Het positieve kantje zit hem er wel in dat ze zich volop op haar muziekcarrière wil gooien en de Mean Girls musical film prioriteit kreeg. Met de titletrack ”Snow Angel” maakte ze eerder al het nieuws bekend dat haar debuutplaat midden augustus het levenslicht zou zien. Nu brengt Rapp met ”Talk Too Much” een nieuwe voorbode van wat we mogen verwachten op die eerste langspeler.

Waar ”Snow Angel” nog zeer broos en persoonlijk was, kiest Reneé Rapp voor een ander, maar geen nieuw pad op ”Talk Too Much”. De single had namelijk even goed kunnen komen van haar ep Everything to Everyone, waar we een fijne meezinger mee kregen. Beginnen doet de Amerikaanse wel nog steeds rustiger, maar de piano wordt aan de kant geschoven en maakt plaats voor een rustig drumbeatje met vergezellende gitaar. Bij het refrein mag het allemaal wat strakker en neemt de elektrische gitaar een prominentere rol die samen met Rapps stem hoogtes verkennen. Als bridge krijgen we een geacteerde voicemail die wat aanvoelt als een outro, maar niets is minder waar want voor de laatste seconde van het nummer haalt de zangeres nog eens goed uit voor ze wel degelijk uitgezongen is. Het is een fijn nummer, maar niets waar we van ons stoel van vallen. Eerder een toemaatje voor onderweg naar meer en beter.

Snow Angel, het debuutalbum van Reneé Rapp, verschijnt op 18 augustus.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

150 posts

About author
Bitter stadswijf
Articles
Related posts
LiveRecensies

Reneé Rapp @ Ancienne Belgique (AB): Veel meer dan een Mean Girl

De Amerikaanse Reneé Rapp is aan haar opmars bezig. De zangeres-actrice kende haar start bij het grote publiek door haar rol in The…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #43

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Renée Rapp & Megan Thee Stallion - "Not My Fault"

Een filmversie van een musical, die gebaseerd is op een filmklassieker. Het doet eventjes de hersenen smelten bij het lezen, maar het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.