Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single OneRepublic – “Better Days”

OneRepublic katapulteerde zichzelf tot een vaste waarde op TMF, JIM en MTV en wanneer die zenders het leven lieten, was OneRepublic al lang binnen. De hit samen met Timbaland “Apologize” uit 2007 kan anno 2020 dan ook nog steeds van voor tot achter meegezongen worden. Het volgende album van de groep komt uit op 8 mei en zal Human heten. Na het radiovriendelijke “Didn’t I” is er nu het tweede voorproefje met “Better Days”.

Zingen over ‘better days’ wanneer het nummer zo karakterloos en clichématig klinkt dat we er onze mondhoeken automatisch van vertrekken: het is allemaal nogal paradoxaal in deze periode die zonder zielloze muziek al moeilijk genoeg is. Net als op het artwork van de aankomende plaat smelt alle levenslust weg bij het beluisteren van dit popdeuntje. “Better Days” heeft weinig tot niets om het lijf voor de kritische luisteraar, al zal het de radiostations met gemak kunnen halen door z’n uiterst toegankelijke hook en positieve insteek.

Facebook

Artwork Human:

25 maart 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief