Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Anne-Marie – “Her”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De Britse zangeres Anne-Marie had een klein aanloopje nodig om door te breken, maar dankzij hits als “2002”, “F.R.I.E.N.D.S” en “Ciao Adios’ ontpopte ze zich al snel tot een van de favoriete popsterren van de Belgen. Aangezien haar eerste album Speak Your Mind al een succes was, hoopt ze nu om nog meer mensen te bereiken met haar tweede album dat er dit jaar aankomt.

Naar aanleiding van Moederdag geeft Anne-Marie haar moeder een zeer speciaal moederdagcadeau. Ze schreef de pianoballade “Her” om haar moeder in de bloemetjes te zetten en laat zo haar grootse popproducties even voor wat ze zijn. Een ode aan een naaste komt altijd oprecht over en dat is ook bij deze single niet anders, want in al die soberheid toont de 28-jarige een nieuw geluid. Anne-Marie’s oproep is om het nummer naar een belangrijke vrouw in je leven door te sturen, dus je weet wat je te doen staat!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

22 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief