Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lous and The Yakuza – “Solo”

Lous and The Yakuza is de rijzende ster van de Belgische muziekindustrie. Haar nummers gaan de wereld rond en haar debuutsingle “Dilemme” zit ondertussen al ruim boven de acht miljoen streams. De 23-jarige is opgegroeid in Rwanda en Congo, maar verkaste uiteindelijk naar België om haar muzikale droom waar te kunnen maken. Dat lukt haar aardig, want ondertussen zijn ook al Madonna en Alicia Keys fan van Lous. Op 5 juni brengt ze haar debuutplaat uit, iets om naar uit te kijken. Met “Solo” krijgen we vandaag al een derde kleine voorsmaak hieruit.

“Solo” is een zeer persoonlijk nummer van Lous and The Yakuza geworden waarbij ze vaker refereert naar haar roots en de moeilijkheden van een zwarte vrouw in de wereld. Het nummer is iets minder catchy dan haar twee eerste nummers, maar het draait vooral om de inhoud en boodschap. De instrumentatie is minimaal en dat zorgt net voor een bepaalde puurheid en authenticiteit. Met “Solo” toont Lous and The Yakuza een nieuw facet van zichzelf en net die diversiteit is momenteel broodnodig in de muziekindustrie.

Lous and The Yakuza speelt op zaterdag 30 mei in de Botanique (laatste tickets) in Brussel, zaterdag 18 juli op de Main Stage van Dour en op zaterdag 28 augustus op Les Solidarités in Namen.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Lolo Zouaï @ Botanique (Orangerie): Bitterzoete avond

Tot enkele jaren geleden verkocht de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï gewoon hamburgers in New York, maar ondertussen trekt ze de wereld rond om…
InstagramLiveRecensies

Lous and The Yakuza @ Ancienne Belgique (AB): Nergens beter dan thuis

Belgische artiesten die het op heel wat plekken in de wereld goed doen, ze zijn nog steeds een rariteit. Lous and The…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

MEUTE, Men I Trust, The Blaze en meer naar Dour 2023!

Binnen exact zes maanden gaan de poorten van de festivalweide van Dour open en om de verwachtingen nog wat te laten stijgen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.