Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Lous and The Yakuza – “Dilemme”

Trappop blijft een genre dat in de lift zit en is een hype waar momenteel enorm op gefocust wordt door labels. Lous and The Yakuza zal het geweten hebben, want het splinternieuwe project komt vandaag met een eerste single. De 23-jarige Lous is opgegroeid in Congo en Rwanda, maar trok uiteindelijk naar België om haar droom van artiest te verwezenlijken. Met succes, want de eerste single kreeg meteen een mooie videoclip en ook het debuutalbum ligt al klaar.

“Dilemme” is een moody trappop nummer, waar je niet meteen vat op krijgt. Lous brengt door haar aangename stem een leuke sfeer tot leven en weet ons door de goede opbouw aan onze stereo te kluisteren. Zelf is ze fan van folklore, dans en lichaamsexpressie, wat we al snel uit de clip en de track zelf kunnen afleiden. De productie van “Dilemme” en haar debuutalbum Gore lag overigens in de handen van El Guicho, de vaste producer van ene wereldster genaamd Rosalía. We vermoeden dus alleen maar goeds voor deze muzikale ontdekking.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

19 september 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief