Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ICTO – “What Now?”

2019 was een succesjaar voor Cato Vercammen, maar het is niet duidelijk of ze zichzelf in 2020 weet te overtreffen. Onder het alias ICTO heeft de Belgische rapper vorig jaar een ep uitgebracht en het tot de finale van De Nieuwe Lichting geschopt. Met “What Now?” heeft ze alweer een single klaarstaan, die zoals gewoonlijk geproducet is door haar partner in crime Remi “Anders” De Roeck. Hoewel de twee duidelijk goed op elkaar afgestemd zijn, beginnen de eerste sporen van sleet op te komen.

Hoewel “What Now?” zeker een goed nummer is, zit het voorspelbaar in elkaar. De productie is van hoge kwaliteit, maar is niet origineel. ICTO’s vocals zijn zoals altijd on point, maar klinken dan ook niet anders dan anders. Het geheel is lekker dansbaar, maar mist enige diepgang. Zo balanceert “What Now?” tussen goed en flauw, wat resulteert in een platte soep. Gelukkig is het jaar nog niet eens in de helft en heeft ICTO nog tijd genoeg om zich te herpakken. Want het potentieel om haar succes uit 2019 te overtreffen, is er zeker, maar dit zal haar niet lukken door te blijven hangen in het verleden.

In een genre waar vooral mannen de toon zetten, is een stem als die van ICTO zeker welkom. Toch blijft het belangrijk jezelf opnieuw uit te vinden, want als het niet blijft verrassen, blijven we er niet naar luisteren. En dat zou zonde zijn.

Facebook / Instagram / YouTube

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

147 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Al Merai – “No Deviation”

Afgelopen kerstdag bracht de Antwerpse rapper Al Merai “Growin’ up fast” uit. Dat was geen alternatief kerstliedje – daarvoor kan je terecht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Pasi - "Patrice"

‘De Oude God is op retour!’, kondigde Pasi eind vorig jaar aan. De Antwerpse rapper met Congolese roots spreekt trouwens volledig in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miss Angel - "Who?!"

Net als in 2019 trakteert Miss Angel ons nog op de valreep van het jaar op een nieuwe single. Vorige keer was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.