Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Keir – “Live This Way”

Wie een paar jaar geleden op Rock Werchter was, kon hem misschien al aan het werk zien, maar toch bleef Keir een beetje onder de radar. Het was dan ook een hele tijd stil rond het muzikale project van de man, maar sinds eind vorig jaar is er een nieuw hoofdstuk in zijn carrière van start gegaan. Op “Shiver” toonde hij nog eens dat hij over een indrukwekkende stem beschikt en gooide hij verschillende genres zoals soul, jazz en blues in de mixer. Op zijn nieuwste werk klinkt het in elk geval al een pak elektronischer dan we van de jonge Brit gewoon waren.

Begeleid door natuurgeluiden krijgen we donkere beats en synths in onze oren gepompt. Het duurt niet lang voor Keir met zijn stem de bovenkant van de toonladder bereikt, maar in de refreinen gaat hij nog verder. Het klinkt allemaal heel bombastisch en onheilspellend door de synths en andere elektronica. In tegenstelling tot “Shiver” komt “Live This Way” wel met volle overtuiging van de grond. Het is een hele nieuwe weg die Keir bewandelt, maar het pakt goed uit. Het blijft misschien allemaal wat donker, maar dat maakt de jongeman goed door uit te halen met zijn hoge stem. Als deze nummers de voorloper zijn van een eerste plaat, dan zijn we heel benieuwd naar wat de toekomst ons zal brengen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

2116 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Keir - “leave a light on” (feat. Fenne Lily)

Iets wat al een tijdje in de lucht hing, is nu ook eindelijk bevestigd: Keir en Fenne Lily hebben samen een nummer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Keir - "Paranoid"

Het is ondertussen al bijna vijf jaar geleden sinds Keir zijn debuutsingle uitbracht, maar eigenlijk hebben we voor de rest nog niet…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Keir - "Say Love"

Misschien stond je in 2018 wel toevallig voor The Slope op Rock Werchter en ontdekte je toen net als ons de Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.