Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ashley Morgan – “Revelate”

Ashley Morgan heeft vorig jaar de aandacht weten te trekken, want nadat hij als DJ van Dvtch Norris en producer in heel wat projecten betrokken was, stelde hij zich opnieuw als solo artiest voor. Zijn eerste ep LETGOLETGOLETGO zorgde er dan ook voor dat hij airplay kreeg bij o.a. Studio Brussel en Radio 1. Vorige week kwam nog de ep van Martha Da’ro uit, waarvoor hij drie nummers producete, maar vandaag krijgen we dus nog eens een solo single.

“Relevate” is weer een spannende hiphop track geworden, die zijn productievaardigheden centraal stelt. De bassen dreunen hevig en de opbouw heeft iets weg van punk, waardoor we meteen denken aan internationale kleppers zoals $uicideboy$. We vermoeden dat dit nummers live nog iets steviger zal klinken, al vinden we de studio-versie alvast zeer origineel overkomen. De Hasseltse rapper en producer doet het weer!

Op maandag 4 mei staat Ashley op Les Nuits in de Botanique. Tickets zijn reeds te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 maart 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief