Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lil Uzi Vert – “That Way”

Het doet al langer de ronde dat het nieuwe project van Lil Uzi Vert bijna gaat verschijnen. De Amerikaanse rapper is een excentriekeling pur sang en scoorde al wereldwijd hits met onder andere “XO Tour Llif3” en Migos-samenwerking “Bad and Boujee”. Dat Lil Uzi Vert niet graag optreedt, is algemeen geweten en daarom gebeurt het wel eens dat hij een show heel last minute afzegt. Uzi is er de afgelopen jaren in geslaagd om een soort van onaantastbare held te worden, die moeilijk te doorgronden valt. Met zijn nieuwe single “That Way” verrast hij ons nog maar eens.

Voor zijn nieuwe single haalde Lil Uzi Vert inspiratie bij de Backstreet Boys en bouwde hij zomaar even een heel nummer rond de catchphrase ‘I Want It That Way’. Het toont in ieder geval zijn gevoel voor humor, maar op “That Way” laat hij ook zijn muzikale sterkten horen. Een scherpe beat en vooral ook zijn eigenzinnige flow maken van “That Way” een catchy tune die je zo snel niet uit je hoofd krijgt. Wanneer zijn project Eternal Atake eraan komt, is nog niet bekend, maar met “That Way” heeft hij wellicht nog eens een dikke hit te pakken.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 maart 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief