Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mabel – “Boyfriend”

© CPU – Larissa Zenner

De Britse zangeres Mabel heeft er een spectaculair jaar op zitten, want naast de release van haar debuutalbum High Expectations stond ze wekenlang in de charts met haar singles “Don’t Call Me Up” en “Mad Love”. Afgelopen week werd dat ook beloond met een Brit Award voor beste vrouwelijke artiest en mocht ze de show zelfs openen. Het zijn dus drukke tijden voor de 24-jarige artieste, die momenteel ook aan haar eerste grote Europese solotour bezig is, waarmee ze deze vrijdag in een uitverkochte Botanique te zien zal zijn.

“Boyfriend” is een single die weer alle ingrediënten bevat om een grote hit te worden. We krijgen een catchy hook en makkelijk meezingbare teksten, waardoor het nummer ook al snel blijft hangen. De track gaat over zelfliefde en het behouden van je waarde wanneer je op zoek bent naar een lief, wat dus meteen ook een heel herkenbaar fenomeen is voor haar jonge fans. Gemaakt om te slagen!

Wie er niet in de Botanique bij kan zijn, kan op donderdag 2 juli terecht in de KluB C van Rock Werchter. Tickets voor Rock Werchter zijn reeds te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1756 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKI - "Insecure"

De eerste stenen legde hij tijdens zijn The Voice Kids-deelname in 2015, maar intussen is zijn weg als professionele artiest geplaveid. OSKI,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.