Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Injury Reserve – “Hoodwinked”

Nieuw werk van Injury Reserve, hoera! Het experimentele hiphoptrio trad enkele maanden geleden nog op in de Trix om hun zelfgetiteld album te promoten. Dat album bevatte enkele geschifte schijven als “Jailbreak The Tesla” en “Jawbreaker”. Hoewel ze nog niet de volledige aandacht krijgen van het grotere publiek dat ze verdienen, groeien ze met elk album beetje bij beetje en halen ze mooie samenwerkingen binnen met artiesten als Aminé, Freddie Gibbs en JPEGMAFIA.

Nu droppen de gasten uit het niets een nieuwe track die “Hoodwinked” heet. Geen idee of we nu een nieuw album mogen verwachten, maar overtuigd van de track zijn we zeker. “Hoodwinked” klinkt zoals het gemiddelde Injury Reserve-nummer weer heel experimenteel en mysterieus. Rappers Ritchie With a T en Stepa J. Groggs doen hun ding, die eerste haalt zelfs even zijn inner MC Ride naar boven in het begin. Het is nochtans producer Parker Corey die de show steelt, die een monsterlijke beat levert die gedragen wordt door een schreeuwend saxofoongeluid. Ofwel ben je hier helemaal voor, ofwel maakt dit je compleet gek. Hoe dan ook, de moeite om te luisteren.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

26 februari 2020

About Author

Matan Grouper


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief