Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Tristan – “Lesthic”

Wie de alternatieve Belgische muziekscene in het oog houdt, kent Tristan al een tijdje. De zangeres, die door het leven gaat als Isolde Van Den Bulcke, bracht al twee ep’s uit. In 2018 kregen we Illusje te horen en vorig jaar opvolger Delidomia. Met twee handen vol liedjes toonde Van Den Bulcke hoe veelzijdig ze is en dat ze klaar is om België te veroveren vanuit haar eigen universum met gekke songtitels. “Maljaande” en “Weslanda” zijn slechts twee voorbeelden van absurde titels waarachter zich geweldige nummers schuil houden.

“Lesthic” is opnieuw een nietszeggend woord dat tegelijkertijd het nummer perfect omschrijft. Het is chique en toch recht in je gezicht. Dit is een van de agressievere nummers die Tristan tot op heden op ons afvuurde en dat is een aangename verrassing. Luid en uniek, zo zouden we het nummer in twee woorden kunnen omschrijven. De inmiddels herkenbare sound en aparte stem van Tristan resulteren in een reeks unieke nummers waarvan we vandaag alweer eentje te horen kregen. En niet zomaar eentje, want “Lesthic” behoort tot het betere werk van de artieste.

Tristan speelt op zaterdag 21.03 op OUT THE FRAME met o.a. Roedel, Cakes Da Killa, Lander Gyselinck & Michael J. Love; KRANKk & vele anderen in Kunstencentrum Vooruit.

Instagram / Facebook

 

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

21 februari 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief