Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Lordesteezus – “Coaster”

“Coaster” is de allereerste single van de jonge Belgische rapper Lordesteezus. Voorlopig verscheen hij enkel op Peter Pan Syndrome van K1D en zagen we hem al samen met Woodie Smalls optreden in de AB, maar tot nu bleef hij vooral onder de radar. Met “Coaster” treedt hij eindelijk uit de schaduw van de Belgische hiphopiconen.

In zijn debuutsingle roept Lordesteezus meteen een laidback sfeer op. De rustige trapbeat zet dankzij de pianomelodie de toon voor de rest van het nummer. Wanneer Lordesteezus begint te zingen, zijn we pas echt vertrokken op zijn rollercoaster van emoties. Het refrein is eenvoudig en rustig gezongen en blijft daarom ook hangen. Het past perfect bij de dromerige sfeer die de beat oproept. Door in verschillende flows te rappen zorgt Lordesteezus voor variatie in het nummer. Hij stemt zijn verses ook goed af op de beat en daardoor blijft het aangenaam om naar de single te luisteren. Vanaf de eerste seconde zit je in een bepaalde roes en je blijft in die roes doorheen het hele nummer.

Lordesteezus bewijst met zijn debuutsingle “Coaster” dat hij veel in zijn mars heeft. We zijn alvast benieuwd naar wat de toekomst brengt. De carrière van de Belgische rapper is bij deze gelanceerd.

Instagram / Twitter

 

 

 

21 februari 2020

About Author

Jiri Willems


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief