Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joesef – “Think That I Don’t Need Your Love”

Joesef, de Schotse sad boy met soul, doet zijn bijnaam weer eer aan met zijn valentijnsrelease. Melige liedjes over eeuwige liefde lijken niet aan hem besteed te zijn. Hij graaft dieper dan dat en die kwaliteit prijsden we ook al op zijn debuut-ep Play Me Something Nice. Sinds hij begin vorig jaar zijn intrede in de muziekwereld deed, boekte hij al behoorlijk wat succes. In maart maakt hij een minitour door Europa en daarna trekt hij eventjes door Ierland en Schotland. In ons land passeert hij op 4 maart in de Witloof Bar in Botanique.

De singer-songwriter zet op “Think That I Don’t Need Your Love” een melancholische sfeer neer, maar hij stoffeert die met soulvolle grooves. Zijn stem, die heerlijk vertrouwd klinkt, wordt perfect aangevuld door de smeuïge muziek en pittige blazers. Zoals altijd zet het geheel onze heupen zachtjes aan het wiegen, maar ook ons hart blijft niet onaangeroerd. Als de man zo verder doet, zullen wij binnenkort toch een traantje moeten wegpinken tijdens zijn set in de Botanique. Joesefs nieuwste single is een logisch vervolg op zijn ep: het is een mooi nummer in de huisstijl, dat eerder werk niet overtreft, maar wel aanvult.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joesef - "Fire"

Schotse sad boy crooner Joesef dropte in 2019 het heerlijk trieste “Limbo”. Het werd het startschot van een vliegensvlugge klim naar succes,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joesef feat. Loyle Carner - "I Wonder Why"

Schotland en Engeland slaan de handen in elkaar voor een heerlijke single. Joesef uit Glasgow – de sad boy met soul –…
FeaturesInterviews

Interview Joesef: ‘Uiteindelijk is het allemaal verheerlijkte karaoke’

De 24-jarige Joesef bracht zijn eerste nummer amper een jaar geleden uit, maar sindsdien zette hij al grote stappen in zijn carrière….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.